Home Oferte balneo Romania

Revelion 

Complex Apollo Wellness Club  4* 

SANGEORGIU DE MURES

Club apollo Mures piscinaClub apollo MuresComplex Apollo Wellness

Localizare: Complexul Apollo Wellness Club 4*, situat in statiunea "Baile Sarate Sangeorgiu de Mures", la o distanta de 3 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 in directia Reghin, se intinde pe o suprafata de peste 13 ha la o altitudine de 320m. Serviciile de lux, atmosfera calda si imbietoare va vor convinge sa petreceti momente unice intr-o ambianta deosebita.

Dotari generale:  Hotel Apollo 4*, deschis in luna octombrie 2007, amenajat in stil clasic, are in dotare 35 de camere din care : un apartament Executive, 6 apartamente Junior Suite, 18 camere duble cu doua paturi, 10 de camere duble cu pat matrimonial.

Dotari generale: Hotel Apollo 3*, dispune de 30 de camere din care: 4 apartamente; 8 suite (ansamblu de 2 camere cu baie comuna); 12 camere duble cu doua paturi; 6 camere duble cu pat matrimonial.

Dotari camere: Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, seif, minibar, uscator de par, cabina de dus cu hidromasaj, televizor LCD cu programe cablu TV satelit, internet WI-FI, telefon international. Pentru un comfort sporit, pe langa dotarile de baza camerele Junior Suite sunt echipate cu jacuzzi, iar apartamentul Executive dispune de un living amenajat cu masa de birou si televizor plasma, baie spatioasa dotata atat cu cabina dus cu hidromasaj cat si cu jacuzzi. Pentru asigurarea unui grad sporit de siguranta si securitate, structura de 4* este dotata cu detectoare de fum si camere de supraveghere.

Alte facilitati : Spatiile publice sunt concepute pentru a permite accesul persoanelor cu dizabilitati. Complexul dispune de parcare permanent supravegheata cu 300 de locuri. Restaurantul, situat la parterul complexului Apollo, dispune de un nr. de 150 locuri.  Sala de conferinte. Centrul Spa (indoor) dispune de urmatoarele dotari si servicii: Piscina cu apa dulce , Bazin cu apa sarata, Sauna uscata, umeda, infrasauna, camera rece, Hammam, Jacuzzi cu jocuri de lumini, Cabinete de masaj, Fitness, Solarium, Servicii de estetica, Sala de gimnastica, Cursuri de inot, Aquagym, Kids club. Centrul de agrement - Strandul Apollo (outdoor) acopera o suprafata de 24.000 mp si reprezinta o importanta atractie pentru regiune datorita serviciilor oferite in timpul sezonului de vara: Piscine cu apa dulce cu o suprafata de 2200 mp, Noul bazin cu apa sarata  cu o suprafata de 750 mp, Mini piscine, Locuri de joaca pentru copii, Plaja cu chaise-longue-ri, Parc, Terasa Relax, Zone de relaxare, Servicii de estetica, masaj si intretinere corporala. Baza sportiva : Baza sportiva exterioara dispune de: teren de fotbal cu iarba artificiala cu nocturna, cu dimensiunile de 65 x 45 m, terenuri de tenis de camp si de baschet. Baza sportiva interioara dispune de o sala de forta dotata cu aparatura de ultima generatie, sala de gimnastica, piscina cu apa dulce si bazin cu apa sarata. Apollo Balneo, are baza de tratament si balneofizioterapie: baie sarata bazin si cada, impachetare cu namol, electroterapie, hidroterapie, aerosoli, kinetoterapie, masaj, reflexoterapie.

Facilitati copii(cazati in camera cu 2 adulti):copiii cu varsta cuprinsa intre 0-4,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat; copiii intre 5-11,99 ani platesc un tarif de 46 lei/zi la 4* si la 3* si tariful include micul dejun, fara pat suplimentar asigurat;tariful pentru patul suplimentar (adulti si copiii peste 12 ani) este de 81 lei/zi la 4* si la 3* iar tariful include cazare si mic dejun.

Nu se accepta accesul cu animale de companie.

IN CURAND

 


 

             disneyland                Israel 2020                      Egiptul Antic

          Facebook -Facebook                                      OSIM                              trofeu                             logo ro 2016

footer1