Home Oferte balneo Romania

          Hotelul Sara`s Sons Baile Herculane  2017

Hotel Sara Sons Baile HerculaneHotel Sara Sons Baile Herculane cameraHotel Sara Sons Baile Herculane  piscina

 

Statiunea Baile-Herculane este integrata in Parcul National Valea Cernei-Domogled si are o pozitie deosebit de pitoreasca. Asezarea ei atractiva, pe fascinanta vale a Cernei, la o altitudine de 160 m, pe aceeasi paralela cu Nisa si Venetia, ii confera un climat agreabil, cu influente mediteraneene.Adresa: Str. Aleea Teilor, nr. 2, Baile-Herculane

Localizare: langa hotelurile Diana si Dacia, compus din 21 spatii de cazare.

Dotari generale: 6 camere single cu pat matrimonial, 12 camere duble si 3 apartamente foarte confortabile, seif, fax, copiator, 3 piscine cu ape termominerale cu sezlonguri si umbrele care se inchiriaza de la hotel, terasã (50 locuri), bar de zi, bar de noapte, restaurant (80 locuri).

Dotari camere: apartamente: living (canapea si 2 fotolii), baie proprie cu cabinã de dus, tv, frigider, telefon; camere duble: tv, frigider, baie cu cabina de dus.

Servicii masa: serviciile de masa se acorda în restaurantul propriu în sistem bonuri valorice.

Facilitati copii: copii  pana  la  12  ani,  gratuit  fara  pat  suplimentar,  in  camera  cu  parintii; peste  12  ani,  reducere  50%  din  tariful  unui  loc  de  cazare  in  camera  dubla  iar  masa  se  achita  integral (mic dejun + supliment de demipensiune sau pensiune completa la care se adauga comisionul agentiei).
Baza de tratament : Principalul factor terapeutic il constituie apele termale de mare adancime aduse la suprafata, cu o compozitie chimica variata, apele fiind  sulfuroase, cu grad scazut de radioactivitate. La acesta, se adauga climatul mediteranean si ionizarea negativa a aerului, cu multiple efecte benefice asupra organismului: restabilirea parametrilor respiratori si circulatori, cresterea rezistentei organismului la efort si stres, restabilirea starii de confort biologic. Baza de tratament, pusa recent in functiune, ofera o gama complexa de servicii medicale grupate in pachete, in functie de specificul bolilor.
Principalele boli care pot beneficia de aceste tratamente sunt: a)    Boli ale aparatului locomotor: -    reumatism inflamator(artralgii dupa reumatisme articulare acute, reumatisme secundare infectioase, poliartrita reumatoida , forme clasice cu activitate inflamatorie, spondilita anchilozanta,etc.); -    reumatism degenerativ(boli artrozice ale membrelor inferioare si ale centurii sacroiliace, artroze ale mainilor si ale centurii scapulo-humerale); -    afectiuni degenerative ale coloanei( spondiloza cervicala si discopatii cervicale- sindroame, spondiloze si discopatii dorsale, spondiloze si discopatii lombare); -     boli reumatismale articulare inflamatoare sau degenerative( suferinte articulare ale membrelor inferioare, suferinte articulare ale membrelor superioare, suferinte articulare ale coloanei vertebrale); -    afectiuni post-traumatice. b)    Boli ale sistemului nervos: -    afectiuni neurologice periferice(paralizii si pareze post-traumatice ale membrelor, polinevrite, poliradiculoneuropatii in faza sechelara, sindromul de „coada de cal”, sechele tardive dupa poliomelita; -    afectiuni neurologice centrale functionale( nevroza astenica); -    vicii de postura la copii si tineri( capul inclinat inainte, omoplati departati, spatele rotunjit, umeri adusi, bazin basculat inainte, abdomen proeminent, aplatizare a boltii plantare); c)     Posibilitati de tratare a afectiunilor digestive prin cura la izvoare (crenoterapie): -    afectiuni gastrice: - gastrite cronice;                                - ulcere cronice gastrice si duodenale. -    afectiuni hepatice (post hepatita) si a cailor biliare (litiaze, hipotonie a vezicii biliare). d)     Posibilitati de tratare a afectiunilor oculare: -    blefarite; -    conjunctivite. e)     Afectiuni metabolice si de nutritie: -    forme usoare de diabet; -    artroze gutoase. Baza de tratament este dotata cu: -   piscina cu apa termala sau calda, cu sistem de filtrare si preaplin; -    4 bazine individuale si 2 bazine duble cu apa termala; -    baie galvanica 4 celule, cada galvanica pentru tot corpul; -    aparate electro-magneto-terapie; -    aparatura kinetoterapie, gimnastica medicala, acupunctura si fitness; -    sauna si masaj; -    mese tratament si alte aparate.  Dotarile bazei de tratament a hotelului “SARA’S SONS” sunt grupate pe specialitati, in sectoare distincte si permit in principal urmatoarele proceduri terapeutice: • tratamente cu apa termala in bazine individuale sau 2 locuri; • bai galvanice simple si cu dus subacval; • hidroterapie si bai cu plante; • fizio-electro-magneto-terapie: ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici, interferentiali, magnetodiaflex; • sauna; • gimnastica medicala, kinetoterapie; • masaje,  aerosoli; • acupunctura.
Alte facilitati: acces gratuit la piscinele exterioare cu apa termala (in sezonul estival).
Oferta este valabila pe toata perioada anului, mai putin de sarbatori (Pasti, 1 Mai, Craciun, Revelion, )
Procedurile de tratament ce se pot efectua sunt: 2 proceduri de electroterapie, masaj terapeutic si baie termosulfuroasa, iar pretul este de 30 lei/zi/persoana (la care se adauga comisionul agentiei).

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.   

 

 

Tarife in perioada 01/09/2017 - 30/09/2017

CAZARE

TARIF CAZARE

DEMIPENSIUNE

PENSIUNE COMPLETA

TRATAMENT

 

CAMERA SINGLE

Mic dejun inclus

120 LEI

30 LEI

55 LEI

30 LEI

CAMERA DUBLA

Mic dejun inclus

140 LEI

30 LEI

55 LEI

30 LEI

CAMERA TRIPLA

Mic dejun inclus

180 LEI

30 LEI

55 LEI

30 LEI

APARTAMENT

Mic dejun inclus/2pers.

210 LEI

30 LEI

55 LEI

30 LEI

 

 

 

 

 

 

 

                                      

 

   Nota: Se vor lua in consideratie precizarile finale

 

Tarife in perioada 01/10/2017 - 20/12/2017

CAZARE

TARIF CAZARE

DEMIPENSIUNE

PENSIUNE COMPLETA

TRATAMENT

 

CAMERA SINGLE

Mic dejun inclus

 100 LEI

30 LEI

55 LEI

30 LEI

CAMERA DUBLA

Mic dejun inclus

 120 LEI

30 LEI

55 LEI

30 LEI

CAMERA TRIPLA

Mic dejun inclus

 160 LEI

30 LEI

55 LEI

30 LEI

APARTAMENT

Mic dejun inclus/2pers.

 200 LEI

30 LEI

55 LEI

30 LEI

 

 

 

 

 

                 


 

Nota: Se vor lua in consideratie precizarile finale 

 

     PRECIZARI  FINALE:

 

Tarifele contin contravaloarea serviciilor, inclusiv TVA. 

Cazarea incepe cu ora 15 si se finalizeaza la ora 12.

Micul dejun este in valoare de 15 lei/persoana/zi.                                                                                                     

Cazarea copiilor cu varsta pana la 7 ani este gratuita. Pentru cazarea copiilor peste 7 ani, se va pune la dispozitie un pat suplimentar, achitandu-se 30% din tariful de cazare al camerei double.

Tarifele pentru demipensiune si pensiune completa sunt pentru o persoana. Nivelul acestora se poate negocia de comun acord si la alte valori, in functie de posibilitati. Contravaloarea mesei va fi in regim de TICHETE VALORICE.

Tariful pentru pachetul de tratament este pentru o persoana si contine 4 proceduri, stabilite de medicul nostru specialist. Consultatia medicala la sosire este gratuita. Este obligatoriu BILETUL DE TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAMILIE. Procedurile de tratament standard sunt: electroterapie, fizioterapie, ultrasunete, laser, aerosoli cu sulf, bai galvanice, masaj terapeutic si baie termosulfuroasa in cabine speciale individuale. La cerere, de comun acord cu medicul, in afara pachetului de 4 proceduri, se pot stabili si alte proceduri suplimentare. Pretul mediu/procedura pentru cele stabilite suplimentar, este de 10 lei.

Accesul la sala de fitness este gratuit pentru persoanele cu pachet de tratament.

Oaspetii cazati au acces gratuit la piscinele exterioare cu apa termala. Acestea functioneaza in sezonul estival. Sezlongurile se inchiriaza.

              

 

OFERTE PROMOTIONALE CU BILET DE TRIMITERE

 

 DE LA MEDICUL DE FAMILIE

 

in perioada  01.09.2017 – 30.09.2017

 

  

 

  1. a)O SAPTAMANA LA MUNTE (cazare, masa si tratament) - 7 zile/6 nopti - 2 persoane:

 

-          cazare in camera dubla         100 lei/noapte x 6 nopti          =  600 lei

 

-          masa                                      25 lei/pers/zi x 6 zile x 2 pers  =  300 lei

 

-          tratament(4 proceduri/zi)      30 lei/pers/zi x 6 zile x 2 pers  =  360 lei

 

Total pachet  = 1260 lei     (1470 lei fara BILET DE TRIMITERE) 

 

  Tarif single = 930 lei (1080 lei fara BILET DE TRIMITERE)

 

                                                                                                                                              

 

  1. b)DECADA BALNEARA ( cazare, masa si tratament) - 10 zile/9 nopti - 2 persoane:

 

-          cazare in camera dubla         90 lei/noapte x 9 nopti                        =  810 lei

 

-          masa                                      25 lei/pers/zi x 9 zile x 2 pers  =  450 lei

 

-          tratament(4 proceduri/zi)      30 lei/pers/zi x 9 zile x 2 pers  =  540 lei

 

Total pachet   = 1800 lei    (2110 lei fara BILET DE TRIMITERE) 

 

        Tarif single = 1305 lei (1480 lei fara BILET DE TRIMITERE)           

 

 

 

              Obs: Pachetele pot fi prelungite la cerere.

 

                       Contravaloarea mesei va fi in regim de  tichete valorice.

 

OFERTE PROMOTIONALE CU BILET DE TRIMITERE

 DE LA MEDICUL DE FAMILIE

in perioada  01.10.2017 – 20.12.2017

  

  1. a)O SAPTAMANA LA MUNTE (cazare, masa si tratament) - 7 zile/6 nopti - 2 persoane:

-          cazare in camera dubla                     100 lei/noapte x 6 nopti          =  600 lei

-          masa                                                  25 lei/zi/pers x 6 zile x 2 pers  =  300 lei

-          tratament(4 proceduri/pers/zi)                      30 lei/pers/zi x 6 zile x 2 pers  =  360 lei

Total pachet  = 1260 lei   (1500 lei fara BILET DE TRIMITERE

  Tarif single = 930 lei (1150 lei fara BILET DE TRIMITERE)

                                                                                                                                              

  1. b)DECADA BALNEARA ( cazare, masa si tratament) - 10 zile/9 nopti - 2 persoane:

-          cazare in camera dubla                     80 lei/noapte x 9 nopti                        =  720 lei

-          masa                                                  25 lei/pers/zi x 9 zile x 2 pers  =  450 lei

-          tratament(4 proceduri/zi)                  30 lei/pers/zi x 9 zile x 2 pers  =  540 lei

Total pachet  = 1710 lei    (2050 lei fara BILET DE TRIMITERE) 

  Tarif single = 1215 lei (1450 lei fara BILET DE TRIMITERE)

                 

 

              Obs: Pachetele pot fi prelungite la cerere.

                       Contravaloarea mesei va fi in regim de  tichete valorice.

                                 NOTA:

Consultatia medicala la sosire este gratuita pentru cei care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie.

Procedurile de tratament se stabilesc impreuna cu medicul nostru balneolog si pot consta in: electroterapie, fizioterapie, ultrasunete, laser, aerosoli cu sulf, bai galvanice, masaj terapeutic, baie termosulfuroasa in cabine speciale individuale, etc.

La cerere, de comun acord cu medicul, in afara pachetului de 4 proceduri, se pot stabili si alte proceduri suplimentare. Pretul mediu/procedura pentru cele stabilite suplimentar este de 10 lei.

Accesul la sala de fitness este gratuit pentru persoanele cu pachet de tratament.

Oaspetii cazati au acces gratuit la piscinele exterioare cu apa termala. Acestea functioneaza in sezonul estival. Sezlongurile se inchiriaza.

 

 

             disneyland                Israel 2020                      Egiptul Antic

          Facebook -Facebook                                      OSIM                              trofeu                             logo ro 2016

footer1