Home Israel

                                   

    PROGRAM ECONOMIC 2024

 

 

ISRAEL -ISRAEL  Israel 1024x340israel  


                                                               

                                                         Program Economic Israel  - Compania TAROM

 

                            Bonus: Manastirea Sf Sava si Muntele Tabor

 

ZIUAI:Bucuresti -TelAviv-Bethlehem 

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 2 ore inainte de plecare. La ora 20:45 decolare dinBucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 23:30. CazareBethlehem .

 

ZIUA II: Ierusalim - Ein Karem - Muntele Eleon - Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului 

Mic dejun. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Se continua cu M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica cu prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia, unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni - Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Deplasare spre Bethlehem, unde se va vizita Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. Bonus: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii. Cina si cazare Bethlehem. 

 

ZIUA III: Ierusalim - Biserica Mormantul Maicii Domnului - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii 

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, vizita la Biserica Mormantul Maicii Domnului, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins.

 

Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Vizita la Zidul Plangerii. Optional: Participare la Slujba de noapte la Mormantul Sfant (20 euro/pers) . 

Cina si cazare Bethlehem. 

ZIUA IV: Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Ierihon - Marea Moarta - Manastirea Sf. Gherasim 

Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Raul Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul IIsus Hristos, oprire pentru botezul simbolic. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). 

Cina si cazare Bethlehem. 

ZIUA V: Mt. Tabor - Nazareth - Tiberias - Galileea - Capernaum 

Mic dejun. Bonus: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca. Nazareth - vizitarea Bisericii Sf. Fecioare Maria si a Izvorului Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la

 

nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din “ Pestele Sf. Petru” (35 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel - Capernaum. Cina si cazare Bethlehem. 

ZIUAVI:Tel Aviv-Jaffa-Bucuresti 

Mic dejun. Plecare spre Tel Aviv cu oprire la Biserica Sf Gheorghe Lod care adaposteste Mormantul Sfantului. Timp liber la Jaffa pentru o scurta plimbare de-a lungul Marii Mediterane. Se pot vizita Bisericile Sf. Arhanghel Gavril, Sf. Petru si Podul Dorintelor. Decolare din Tel Aviv la 00:20 cu sosire in Bucuresti - aeroportul HenriCoandalaora03:05.

 

!!!Persoanelecareachitaexcursiileoptionaledintara,beneficiazadepretuldinprogram.PentruplataexcursiiloroptionaleinIsrael,pretulsemajoreazacu5eur / optionala.

 

                      Plecari

LocinDbl

     Supl.Single

Copil6-12aniincameracu2 adulti

10.04, 09.05, 23.05, 01.06, 25.06, 09.07, 03.09, 26.09, 16.10, 29.10, 06.11, 05.12.2024

 789 € / 739 €

     

        210  €

                        -25 €                         

SERVICIIINCLUSE:

TARIFULNUINCLUDE:

  • biletdeavionBucuresti-TelAviv- Bucuresti
    • 5nopticazarelahotelde Shepherd 4*/similar conform clasificarii locale
    • demipensiune
    • transferaeroport-hotel-aeroport
    • transportcuautocarmodern-aerconditionat
    • ghid-preot
    • taxeledeaeroport
    • taxeledeintrarelaobiectiveleturisticedinprogram
      • bagaj demana 8 kgsi bagaj de cala 23 kg
      • manastirea Sf Sava
      • muntele Tabor
 
  • asigurarea medicala si storno
  • bauturile alcoolice si racoritoare la mese
  • mesele de pranz
  • excursiile optionale din program, Slujba de noapte la Mormantul Sfantprecum si alte excursii propuse la fata locului (grup minim 25 pers)
  • bacsisuri 5 euro/zi/pers (ghid, sofer) - se achita obligatoriu in prima zi la sosirea in Israel


 

 



 

PROGRAM ECONOMIC ISRAEL 2024

Compania Elal

 

                                   Bonus: Manastirea Sf Sava si Muntele Tabor

 

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Mormantul Sf. Gheorghe - Bethlehem

 

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:20. Vizita la Biserica Sf. Gheorghe - Lod, care adaposteste Mormantul Sfantului. Cina si cazare Bethlehem.

 

 

ZIUA II: Ierusalim - Ein Karem - Muntele Eleon - Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului

Mic dejun. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Se continua cu M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica cu prima si a doua aflare a Capului Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni - Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Deplasare spre Bethlehem, unde se va vizita Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. Bonus: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim - Biserica Mormantul Maicii Domnului - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, vizita la Biserica Mormantul Maicii Domnului, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Vizita la Zidul Plangerii. Optional: Participare la Slujba de noapte la Mormantul Sfant (20 euro/pers) . Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA IV: Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Ierihon - Marea Moarta - Manastirea Sf. Gherasim

Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Raul Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul IIsus Hristos, oprire pentru botezul simbolic. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA V: Mt. Tabor - Nazareth - Tiberias - Galileea - Capernaum

Mic dejun. Bonus: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca . Nazareth - vizitarea Bisericii Sf. Fecioare Maria si a Izvorului Maicii Domnului, unde

Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din “ Pestele Sf. Petru” (35 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel - Capernaum. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA VI: Tel Aviv - Jaffa - Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre aeroportul din Tel Aviv cu oprire la Jaffa. Timp liber pentru o scurta plimbare de-a lungul Marii Mediterane. Se pot vizita Bisericile Sf. Arhanghel Gavril, Sf. Petru si Podul Dorintelor. Decolare din Tel Aviv la 18:30 cu sosire in Bucuresti - aeroportul Henri Coanda la ora 20:10.

 

Plecari

LocinDbl

       Supl.Single

Copil6-12aniincameracu2 adulti

09.05, 11.09.2024

789 € / 739 €

 

    

       210   €

 

                       -25 €                        

02.10.2024

839 / 789 €

SERVICIIINCLUSE:

TARIFULNUINCLUDE:

  • bilet de avio nBucuresti-TelAviv- Bucuresti
    • 5nopti cazare la hotel de Shepherd 4*/similar conform clasificarii locale
    • demipensiune
    • transfer aeroport-hotel-aeroport
    • transport cu autocar modern-ae rconditionat
    • ghid si preot
    • taxele de aeroport
    • taxele de intrare la obiectivele turistice din program
      • ●bagaj de mana 8 kgsi bagaj de cala 23 kg
      • ●manastirea Sf Sava
      • ●muntele Tabor
 
  • asigurarea medicala si storno
  • bauturile alcoolice si racoritoare la mese
  • mesele de pranz
  • excursiile optionale din program, 
  •  Slujba de noapte la Mormantul Sfantprecum si alte excursii propuse la fata locului(grup minim 25 pers)
  • bacsisuri 5 euro/zi/pers (ghid, sofer) - se achita obligatoriu in prima zi la sosirea in Israel


 

 


 








NOTA

 Documente necesare calatoriei:pasaport valabil cu cel putin 6luni de la data intoarcerii.

  • Programul pe zile si ordine a vizitelor se pot modifica,respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
  • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
  • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla,nu vor plati diferenta de single,aceasta fiind suportata de catre agentie.
  • La inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de  servicii.Excursia trebuie achitata integral cu cel          putin 30 zile inaintea plecarii.
    • Oferta este calculata pentru un grup 40 persoane. 

De retinut:

Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilorparinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat;in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti,adultulcare-i insotesteva prezenta cazierul judiciar. Detaliilawww.politiadefrontiera.ro.

    • Orice abatere a turistului de la program,se face pe propria raspundere.
    • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui  incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
    • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu,Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
    • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism,ci companie aeriene .Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
    • Orarul dezbor poate fi modificat de compania aeriana Tarom (Elal). Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare.Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri,acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
    • www.mae.ro/travel-conditions.






 

                                                                

 

!!! Persoanele care achita excursiile optionale din tara, beneficiaza de pretul din program. Pentru plata excursiilor optionale in Israel, pretul se majoreaza cu 5 euro / optionala

 

             disneyland                Israel 2020                      Egiptul Antic

footer1