Home Israel

                                                                               

    Schimbarea la Fata in Israel 2024

 

ISRAEL -ISRAELisraelIsrael tara sfanta israel2 

 

                                   

             

                         Schimbarea la Fata in Israel

           Coborarea Sfantului Nor pe Muntele Tabor

 

 

ZIUA I 14.08 (miercuri): Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 2 ore inainte de plecare. La ora 20:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 23:20. Cazare Bethlehem .

ZIUA II 15.08 (joi): Bethlehem - Sf Sava - Biserica Nasterii Mantuitorului -Ierusalim - Muntele Eleon

Mic dejun. Plecare spre Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf Teodosie care adaposteste Pestera Magilor si mai multe Sfinte Moaste. Se continua cu Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf Ecaterina. Ierusalim cu M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica cu prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul, Manastirea Sf. Pelaghia - unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni - Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA III 16.08 (vineri): Nazareth - Tiberias - Muntele Fericirilor - Galileea - Capernaum

Mic dejun. In cursul diminetii se pleaca spre Nazareth. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si a Izvorului Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Se continua cu Muntele Fericirilor - Biserica unde Mantuitorul a rostit pentru prima data predica fericirilor. Optional: Masa de pranz unde se serveste “ Pestele Sf. Petru” si croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru (35 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel - Capernaum. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA IV 17.08 (sambata): Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Ierihon - Marea Moarta

Mic dejun. Deplasare catre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Raul Iordan-locul botezului Mantuitorului Iisus Hristos, unde parintele ofera binecuvantarea si botezul simbolic. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”- vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA V 18.08 (duminica): Gradina Ghetimani - Drumul Crucii - Muntele Tabor - Coborarea Sfantului Nor !!!

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, vizita la Biserica Mormantul Maicii Domnului, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Cina si cazare Bethlehem.

In cursul serii, plecare spre Muntele Tabor, unde are loc Sf. Liturghie cu ocazia sarbatorii Schimbarea la Fata a Mantuitorului (pe calendarul vechi) si Minunea Coborarii Sf. Nor printre credinciosi. Intoarcere la hotel in Bethlehem.

 

ZIUA VI 19.08 (luni): Ierusalim -Muntele Sion - Ein Karem -Tel Aviv - Jaffa - Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim - Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Vizita la Zidul Plangerii. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta.

Timp liber la Jaffa pentru o scurta plimbare de-a lungul Marii Mediterane. Decolare din Tel Aviv la 00:20 cu sosire in Bucuresti - aeroportul Henri Coanda la ora 03:05.

 

 

 

 

Plecare

Loc in Dbl

Supl. Single

Copil 6-12 ani in camera cu 2 adulti

14.08.2024

885€ / 835€

 

210

-25

SERVICII INCLUSE:

TARIFUL NU INCLUDE:

  • bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
  • 5 nopti cazare la hotel de 4* conform clasificarii locale (Shepherd Hotel 4* / similar)
  • demipensiune
    • transfer aeroport - hotel - aeroport
    • transport cu autocar modern - aer conditionat
    • ghid-preot
    • taxele de aeroport
    • taxele de intrare la obiectivele turistice din program
    • bagaj de mana 8 kg si bagaj de cala 23 kg
    • asigurarea medicala si storno (recomandata)
    • bauturile alcoolice si racoritoare la mese
    • mesele de pranz
    • excursiile optionale din program, Slujba de noapte la Mormantul Sfant, precum si alte excursii propuse la fata locului (grup minim 25 pers)
    • bacsisuri 5 euro/zi/pers (ghid, sofer) - se achita obligatoriu in prima zi la sosirea in Israel)

 

 

!!! Persoanele care achita excursiile optionale din tara, beneficiaza de pretul din program. Pentru plata excursiilor optionale in Israel, pretul se majoreaza cu 5 euro / optionala.

 

Nota:

  • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
  • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
  • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
  • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
  • La inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. Excursia trebuie achitata integral cu cel          putin 30 zile inaintea plecarii.

 

De retinut:

  • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro.
    • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
    • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
    • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
    • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene . Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
    • Orarul de zbor poate fi modificat de compania aeriana Tarom . Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

 

 
 

             disneyland                Israel 2020                      Egiptul Antic

footer1