Home

Lefkada– Paradisul Sălbatic 2019

Hotel Nostos  LefkadaHotel Nostos  Lefkada plajaLefkada


PLECARI In fiecare Luni

 

PLECARI DIN Bucuresti

 

Program

 

î ZIUA 1 – Către Lefkada…

Întalnire la aeroport cu reprezentantul agenției pentru imbarcare pe cursa charter Bucuresti-Preveza. Ajungem în Preveza în aproximativ 1 h și 30 minute, unde se realizează transferul către Lefkada. Cazare la hotel în funcție de varianta aleasă.

 

î ZIUA 2-7 – Vă recomandăm urmatoarele excursii opționale

Turul insulei Lefkada

Se pleaca la ora 09:00 din Nidri si se viziteaza principalele obiective ale insulei, nefiind un circuit practic al acesteia. Aventura incepe cu o incursiune in istorie, prin vizita Castelului Santa Maura construit in anul 1300, de franci. Urmatoarea oprire este la Manastirea Faneromeni, construita pe vremea apostolului Pavel, fiind astazi un loc de pelerinaj international. Continuam turul cu vizitarea capitalei insulei, Lefkada sau Lefkas, unde vom vizita Muzeul Arheologic. Vom face un popas pe superba plaja Kathisma, una dintre cele mai frumoase din Lefkada, bucurandu-va de o priveliste nemaipomenita. Ultima oprire se va face in Vasiliki, o statiune recunoscuta pentru practicarea sporturilor nautice.( in special windsurfing)

 

Croazieră Odysseia

Se pleaca la ora 9:30 din Portul Nidri si este o adevarata adventura. Prima oprire este in Pestera Papanikolis unde curajosii pot face o baie, sarind direct de pe vas, apoi se viziteaza un sat traditional pe insula Meganisi si o fabrica de ulei de masline. Urmeaza distractia cu muzica si dans pe vas, plaja, baie, masa si bautura pe o plaja, fiind asigurat si echipamentul pentru snorkeling. La intoarcere un mic popas pentru plaja pe Skorpios, aflata candva in proprietatea armatorului Onasis. Intoarcerea se face tot in Portul Nidri la ora 17:30.

 

 

Croaziera Nidri Star

Se pleaca la ora 10:00 din Portul Nidri si este un mic circuit in jurul Insulei Lefkada. Primul popas se face pe una din cele mai frumoase plaje ale insulei, premiata la concursurile de turism si anume Porto Katsiki. Culoarea turcuaz a apei si peisajul de vis poate rivaliza cu multe zone exotice din lume. Vom face apoi un popas de o ora in Fiscardo, pe Insula Kefalonia, denumit si diamantul Marii Ionice. Urmatoarea destinatie este Insula lui Ulise, Itaka, pentru plimbare si suveniruri. Oprim in faimoasa pestera Papanikolis de pe Insula Meganisi, iar la intoarcere vom face baie si plaja pe faimoasa Insula al lui Onasis, Skorpios. Intoarcere ora 18:00 tot in Portul Nidri.

 

Seara greceasca
Incepe la ora 21:00 si veti avea parte atat de o masa bogata formata din o salata greceasca, specialitati ale bucatariei grecesti, un desert si o bautura, iar distractia este asigurata de dansurile populare Sertaki si Zorba, muzica si evident spartul farfuriilor.

 

Turul insulei
Se pleaca la ora 09:00 din Nidri si se viziteaza principalele obiective ale insulei, nefiind un circuit practic al acesteia. Aventura incepe cu o incursiune in istorie, prin vizita Castelului Santa Maura construit in anul 1300, de franci. Urmatoarea oprire este la Manastirea Faneromeni, construita pe vremea apostolului Pavel, fiind astazi un loc de pelerinaj international. Continuam turul cu vizitarea capitalei insulei, Lefkada sau Lefkas, unde vom vizita Muzeul Arheologic. Vom face un popas pe superba plaja Kathisma, una dintre cele mai frumoase din Lefkada, bucurandu-va de o priveliste nemaipomenita. Ultima oprire se va face in Vasiliki, o statiune recunoscuta pentru practicarea sporturilor nautice.( in special windsurfing).

 

î ZIUA 8 – Din nou acasa

În cursul zilei se realizează transferul la aeroport, pentru întoarcerea în ţară.

Atracții

Lefkada este situata în partea vestica a Greciei, fiind una din insulele Ionice. Lefkada (denumită si Lefkas) este a patra insula ca marime din Marea Ionica (dupa Kefalonia, Corfu si Zakynthos), fiind una din putinele insule din Grecia accesibila cu masina direct de pe partea continentala prin traversarea unui mic pod mobil.
Capitala insulei, Lefkada, este situata in nord-est, fiind construita pe malul unui port natural. Este un oras cosmopolit cu numeroase taverne si magazine de suveniruri si un port in care ancoreaza iahturile si catamaranele unora dintre cei mai bogati oameni ai lumii.

Cea mai mare statiune a insulei este Nidri, situata in partea estica, avand posibilitatea de a vedea insula Skorpios, Meganissi si alte insulite mai mici. Statiunea Nidri ofera o gama foarte variata de restaurante, taverne si baruri, port maritim spatios, plaje de pietris si nisip.

Plajele din Lefkada

Lefkada este presarata de cateva statiuni mici, plaje salbatice si satucuri traditionale grecesti. Partea de est a insulei cuprinde statiunile Lefkada, Nikiana si Perigiali. Statiunile estice dispun majoritar de plaje de pietris, dar exista si lagune mici cu plaje de nisip. Majoritatea statiunilor din partea de est sunt orientate catre partea continentala cu muntii sai magnifici.

Plajele de pe coasta de vest ale Lefkadei sunt pe departe cele mai tari din Grecia, fiind un adevarat miracol natural, in timp ce Porto Katsiki face parte din cele mai celebre 3 plaje grecesti.

Porto Katsiki - este cea mai cunoscută plajă din Lefkada, fiind considerată una dintre cele mai frumoase din Europa și în TOP 3 GRECIA. Această plajă oferă un peisaj de o frumuseţe de vis, iar bleu-ul incandescent al apei taie răsuflarea oricărui turist.

Kathisma - este una dintre cele 3 plaje cele mai cunoscute din Lefkada alaturi de Porto Katsiki și Egremni, fiind pozitionata la 2 km de satul Agios Nikitas. Este o plajă extrem de comerciala cu multe baruri si șezlonguri cu umbrelute.

Agios Ioannis – Frini - se află doar 2 km de capitala insulei Lefkada Town, fiind cea mai apropiata plaja de oraş. Plaja are niste culori incredibile, care amintesc de un colt de Caraibe, fiind formata dintr-o curea de nisip de aur, asezonata de ruinele unor mori de vant. Plaja este de nisip, dar intrarea in mare este formata din blocuri de pietre si nisip. Vantul caracteristic acestei plaje ofera multiple posibilitati de practicare a windsufring-ului.

Mancarea

In Lefkada, puteti gasi multe posibilitati pentru a servi masa, de la tavernele pescaresti, ouzeri, mezedopolia pana la restaurante. Bucataria locala nu este diferita de cea clasica mediteraneeana, dar are anumite elemente specifice, inspirate din bucataria ventiana. Produsul principal al insulei a fost întotdeauna uleiul de măsline. Specific Lefkadei este: salamul cu aroma usoara de usturoi, carnaciorii foarte condimentati, pestele savoro si aliada, mierea de cimbru din Athani, traditionala pita – placinta de verdeturi si rizopita – placinta de orez, vinul Berjami – considerat cel mai bun vin al insulei. Un aliment de bază pentru locuitorii insulei este lintea, predominanta in satul Egouvli si considerata ca fiind cea mai gustoasa din Grecia.

 

Dyonissos Studio – Self catering

Nidri este cea mai populară stațiune turistică din Lefkada, situată la o distanță de 17 km de capitala insulei. Frumoasele plaje de nisip care se întind de-a lungul coastei fac din Nidri o destinație irezistibilă. Stațiunea ocupă un loc cu totul aparte în Lefkada, pentru stilul său modern, sofisticat, plin de turiști, este stațiunea cea mai animată; ponderea de turiști este tineretul vesel și zglobiu.

î Localizare: Studio-urile se află în stațiunea Nidri, la 300 m de cascada Dimosari, la 100 m distanță de plajă și la 13 km distanță de orașul Lefkas, capitala insulei.

î Facilități studiori: Dionysos Studios Apartments oferă unităţi de cazare în sistem self-catering, pentru 2 sau 3 persoane.

î Facilități camere: Toate camerele sunt curate și confortabile, dispun de chicinetă complet utilată, aer condiționat (contra cost – se achită la fața locului – 6 euro/camera/ zi), seif (contra cost – se achită la fața locului – 10 euro/ săptămână), frigider, TV, acces internet Wi-Fi gratuit, baie cu duș. Toate camerele dispun de balcon sau terasă.

 


PLECĂRI

 

STANDARD

Loc în DBL

First Minute

Loc în DBL cu REDUCERE 30% până la 15.10

03.06, 10.06, 16.09

284 €

199 €

17.06, 24.06, 01.07, 08.07, 02.09, 09.09

384 €

269 €

15.07

427 €

299 €

22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

470 €

329 €

Supliment SGL

80 €

Reducere cazare în DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

5 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-11.99 ani plătește 140 transportul + taxe aeroport.

**Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.

 

Gianna Studios – fara masa

î Localizare

Studiourile Gianna sunt localizate in Perigiali și sunt considerate a fi un loc ideal de cazare pentru familii și cupluri, deoarece sunt puțin ferite de forfota stațiunii vecine, Nidri de asemenea o stațiune in care se ajunge printr-o plimbare pe jos in 10 minute. Distanța pană la plajă este de 500 de metri.

î Facilitățile hotelului
Studiourile sunt o afacere de familie, compusă din 7 camere cu 2 sau 3 paturi, fiind o alegere potrivită pentru vacanța cu familia. Studiourile pun la dispoziția turistilor acces internet wi-fi gratuit și parcare cu locuri limitate.

î Facilitățile camerelor
Toate camerele sunt cu vedere la mare, asupra golfului Nidri și dispun de aer condiționat (5 euro/camera/zi), seif (contra cost – 10 euro/saptamană), internet wi-fi (gratuit), chicinetă complet utilată, minifrigider, baie cu duș și balcon cu terasă, unde se găsește o masuță cu 2 scaune.

î Self catering

Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).


PLECĂRI

 

STANDARD

Loc în DBL

First Minute

Loc în DBL cu REDUCERE 30% până la 15.10

03.06

313 €

219 €

10.06, 16.09

355 €

249 €

17.06, 24.06, 09.09

384 €

269 €

01.07, 08.07, 15.07, 22.07, 26.08, 02.09

427 €

299 €

29.07, 05.08, 12.08, 19.08

455 €

319 €

Supliment SGL

150 €

Reducere cazare ȋn cameră DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

10 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-11.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport.

**Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.

 Hotel Grand Theoni * - Fara masa

 

î Localizare
Hotelul Grand Theoni este localizat în centru stațiunii Vasiliki, renumită pentru sporturile nautice surf și kite. Capitală insulei, Lefkas se află la aproximativ 50 km de hotel, Nidri la 21 km și satul Sivota la 9 km. Hotelul este la 300m depărtare de plajă din Vasiliki. Hotelul este la 50 m de punctul de plecare a taximetrele marine spre plajă Agiofili.

 

î Facilitățile hotelului
Hotelul dispune de recepție, restaurant, bar, minimarket, parcare, cameră pentru bagaje, acces gratuit la internet WIFI, închiriere laptop, room service, salon de înfrumusețare, bibliotecă. Clienții se pot bucură de salon de spa, jacuzzi, sală de fitness, hammam, dar și sporturi nautice.Hotelul are plajă privată lângă clubul de windsurfing, amenajată cu umbrele și șezlonguri gratuite.

 

î Facilitățile camerelor
Camerele au aer condiționat individual, telefon, acces gratuit la internet WIFI, balcon sau terasă, baie cu dus, uscător de păr, mini bar, TV satelit, muzică, seif, prosoape pentru plajă.

 

 

PLECĂRI

                                   STANDARD

                                 Loc în DBL

                       First Minute

                     Loc în DBL cu

                   REDUCERE 25%

                     până la 15.10

03.06, 16.09

478€

359 €

10.06, 09.09

549€

412 €

 

17.06, 08.07, 15.07, 22.07, 26.08, 02.09

599€

449 €

24.06, 01.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08

624€

468 €

Supliment SGL

210 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

**Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.

 

 

 

Julia Studios – fara masa

î Localizare

Studio Julia este situat în stațiunea Nidri, chiar pe strada principală, la numai 3 minute de mers de centru stațiunii și de faleză. În apropierea unității de cazare, se găsesc supermarketuri, magazine de suveniruri, restaurante și taverne. Portul Nidri, de unde pornesc navele pentru excursiile opționale, se află doar la câteva minute de mers pe jos.

î Facilitățile studio
Studio Julia oferă internet wi-fi gratuit în toată unitatea de cazare și asigură curățenie, precum și schimbarea prosoapelor și lenjeriei o dată pe sejur.

î Facilitățile camerelor
Studioul dispune de camere mobilate modern, care sunt dotate cu TV, chicinetă, minifrigider, balcon, baie cu duș, prosoape, aer condiționat (contra cost 6 euro/zi).

î Self-catering

Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

 

 


PLECĂRI

 

STANDARD

Loc în DBL

First Minute

Loc în DBL cu REDUCERE 20% până la 15.10

03.06, 16.09

311 €

249 €

10.06, 09.09

331 €

265 €

17.06, 24.06, 01.07

369 €

295 €

08.07, 15.07, 26.08, 02.09

399 €

319 €

22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08

436 €

349 €

Supliment SGL

100 €

Reducere cazare in camera DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

10 €

Supliment camera family/ fiecare persoana

50 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-15.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport.

**Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.



 













 

Katia Apartments - fara masa


 

î Localizare
Apartamentele Katia sunt situate în staţiunea Nidri, aproape de mare, la o distanță de aproximativ 15 km de orașul Lefkada. În apropiere se află un centru de sporturi nautice.

 

î Facilitățile vila
Vila este o afacere de familie, compusă din 7 apartamente cu 2 sau 3 paturi, înconjurată de o grădină cu flori, cu acces direct la plajă, fiind o alegere potrivită pentru a petrece vacanţa cu familia. Vila pune la dispoziţia turiştilor acces internet Wi-Fi gratuit şi parcare cu locuri limitate.

 

î Facilitățile camerelor
Toate camerele dispun de aer condiționat (contra cost – 7 euro/ camera/ zi), TV satelit, frigider, acces internet gratuit, baie cu duş şi balcon cu vedere la insulele Skorpio și Madouri. Chicinetă complet echipată pe etaj..

 

î Plaja

 

Vila este situată la 100 m distanță față de plaja publică, plajă cu nisip și pietricele. Șezlong-urile și umbreluțele sunt contra cost – aproximativ 10 euro (2 șezlong-uri și o umbrelă). Pe plajă există bar, acesta fiind contra cost.

 

î Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

 

 

 

PLECĂRI

STANDARD

Loc în DBL

First Minute

Loc în DBL cu REDUCERE 30% până la 15.10

03.06, 16.09

284 €

199 €

10.06, 17.06, 16.09

320 €

224 €

24.06, 01.07, 08.07, 02.09, 09.09

384 €

269 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

450 €

315 €

Supliment SGL

95 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-12.99 ani plătește 140 transportul + taxe aeroport.

**Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.

 

 

Vila Nidri Port Studio – self catering

î Localizare
Vila Nidri Port Studios este o clădire construită în zona portuară (marină), foarte aproape de mare, având o poziționare ideală la doar 50 m față de plajă. Vila este situată la 200 m de centrul stațiunii Nidri și la 28 km de capitala insulei Lefkada

î Facilitățile hotelului
Cladirea este structurata pe doua nivele si pune la dispozitia turistilor atât camere duble cât și camere triple cu vedere la mare, munte sau la piscină. Nidri Port Studios pune la dispozitia oaspetilor internet wi-fi gratuit în spatiile publice și piscină exterioară. Plaja cu nisip și pietricele este localizată la doar 50 m.

î Facilitățile camerelor
Camerele sunt dotate cu chicinetă complet utilată, frigider, televizor, A/C (contra cost 5euro/camera/zi), seif.

î Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

 

 

 

PLECĂRI

STANDARD

Loc în DBL BEST DEAL

First Minute

Loc în DBL BEST DEAL cu REDUCERE 35% până la 28.02

EARLY BOOKING

Loc în DBL cu REDUCERE 30% până la 30.04

 

OFERTĂ SPECIALĂ   Locuri limitate

03.06, 10.06, 16.09

290 €

189 €

203 €

232 €

17.06, 09.09

368 €

239 €

258 €

294 €

24.06

399 €

259 €

279 €

319 €

01.07, 26.08, 02.09

413 €

268 €

289 €

330 €

08.07, 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08

460 €

299 €

322 €

368 €

Reducere cazare ȋn cameră DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

20 €

Supliment SGL

90 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-13.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport.

**Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.

 

Stratos Apartments & Studios – Self catering


 

î Localizare

 

Stratos Apartments este situat în stațiunea Nidri, la 200 m de centrul stațiunii și de faleză. Capitală insulei, Lefkas, se află la 13 km față de stațiune. Statos Apartments oferă acces facil la Cascadă și Defileul de la Dimosari.

 

î Facilitățile studio

 

Apartamentele Stratos sunt renovate și amenajate cu mobilier nou. Studiourile sunt afacere de familie, compuse din camere cu 2 paturi sau apartamente cu 2 camere (living + chicinetă și dormitor) separate prin ușă în sistem self-catering. Stratos oferă wi-fi gratuit și grădină.

 

 

 

î Facilitățile camerelor

 

Camerele sunt renovate dispun de TV, wi-fi gratuit, aer condiționat (contra cost – 7 euro/zi), chicinetă complet utilată, balcon/terasă, baie proprie cu duș, prosoape.

 

 

 

î Plaja

 

Plajă din Nidri este cu nisip și pietrecele, iar vis-a-vis sunt micile insule Heloni, Scorpio și Madouri. Plajă este amenajată cu șezlonguri și umbrele de soare (contra-cost). Pe plajă, se găsesc taverne și baruri.

 

î Self catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

 

 

 


PLECĂRI

 

STANDARD

Loc în DBL

First Minute

Loc în DBL cu REDUCERE 30% până la 15.10

03.06, 10.06, 09.09, 16.09

335 €

235 €

17.06, 24.06, 01.07

407 €

285 €

08.07, 15.07, 22.07, 02.09

435 €

305 €

29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

479 €

335 €

Supliment SGL

100 €

Reducere cazare ȋn cameră DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

15 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-11.99 ani plătește 140 transportul + taxe aeroport.

**Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.

 

 

 

 

 

 

 


PLECĂRI

 

STANDARD

Loc în APP

First Minute

Loc în APP cu REDUCERE 30% până la 15.10

03.06, 10.06, 09.09, 17.09

355 €

249 €

17.06, 24.06, 01.07

427 €

299 €

08.07, 15.07, 22.07, 02.09

455 €

319 €

29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

499 €

349 €

Supliment SGL

100 €

Reducere cazare ȋn cameră DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

15 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-11.99 ani plătește 140 transportul + taxe aeroport.

**Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.

 

 

 

 

Tesoro 4* - Demipensiune

Hotelul Tesoro este locul ideal pentru a uita de agitația marilor orașe, de zgomot și poluare. Tesoro Hotel combină liniștea, natura, peisajul fantastic, luxul și bunul gust, astfel încât să ofere un

sejur memorabil.

î Localizare
Hotelul Tesoro se găsește în stațiunea Nikiana, la numai 15 km distanță de capitala insulei Lefkas și la numai 12 km distanță de Nidri, cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune a Insulei Lefkada.

î Facilitățile hotelului
Tesoro Hotel pune la dispoziția oaspeților săi o varietate de servicii personalizate, precum check-în/check-out expres, birou pentru închirieri de autovehicule și spălătorie. De asemenea, hotelul dispune de seif, piscină exterioară, cafenea, magazie pentru bagaje și parcare pentru oaspeți. Restaurantul din incinta hotelului este o opțiune ideală pentru cei care doresc să ia masa la hotel.

î Facilitățile camerelor
Complexul hotelier este format din 6 clădiri tip bungalow, având în total 33 de camere. Clădirile sunt construite în jurul piscinei principale, având balcon sau terasă. Toate camerele dispun de: aer condiționat (gratuit), LCD-TV, internet wi-fi (gratuit), minibar, uscător de păr, seif, baie cu cadă și duș.

euro (2 șezlong-uri și o umbrelă). Pe plajă există bar, acesta fiind contra cost.

 

 

 

PLECĂRI

STANDARD

Loc în DBL

First Minute

Loc în DBL cu REDUCERE 20% până la 15.10

03.06, 10.06, 02.09, 09.09, 16.09

549 €

439 €

17.06, 24.06, 01.07, 08.07, 15.07, 26.08

624 €

499 €

22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08

665 €

532 €

Reducere cazare ȋn cameră DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

20 €

Supliment SGL

270 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-12.99 ani plătesc fiecare 140 € transportul + taxe aeroport.

**Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.

 

Tropicana Inn – Mic dejun

 

î Localizare
Hotelul Tropicana Inn este situat in satul magnific Perigiali Lefkada,insula de legende si poeti,printre insulele imprastiate din Marea Ionica,renumita pentru apele cristaline turcoaz albastru si plaje aurii. Tropicana Inn este situat la o distanta de 16 km de orasul Lefkada si doar 1 km de cunoscuta statiune turistica Nidri.

 

î Facilitățile hotelului
Hotelul pune la dispozitia turistilor atat camere duble cat si camera triple cu vedere la marea Ionica sau la munte. Oaspetii pot beneficia de facilitati precum:receptie 24/24,personal multilingv(romana,engleza si
greaca), restaurant, serviciu de fax/xerox, seif, acces internet wi-fi gratuit,piscina in aer liber,snack bar la piscina, parcare private gratuita,loc pentru bagaje,sala pentru mic dejun,terasa iar plaja cu nisip si pietricele este situata la doar 20 m(in fata hotelului).

 

î Facilitățile camerelor
La hotelul Tropicana toate camerele dispun de urmatoarele facilitati: aer conditionat gratuit, tv, frigider/minibar, telefon, acces internet wi-fi gratuit, baie cu dus si balcon mobilat cu vedere la marea Ionica sau munte. Facilitati piscina: snack bar ,piscina in aer liber cu umbrele si sezlonguri gratuite.

 

 

PLECĂRI

STANDARD

Loc în DBL BEST DEAL

First Minute

Loc în DBL BEST DEAL cu

REDUCERE 20% până la 15.10

03.06, 10.06, 16.09                                                                

249 €

199 €

17.06, 24.06, 01.07, 08.07, 02.09, 09.09

349 €

279 €

15.07, 19.08, 26.08

374 €

299 €

22.07, 29.07, 05.08, 12.08

399 €

319 €

Reducere cazare ȋn cameră DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

10 €

Supliment SGL

90 €

Primul şi al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul şi al 2-lea doilea copil 2-13.99 ani plătesc fiecare 140 € transportul + taxe aeroport.

**Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.

 

PLECĂRI

STANDARD

Loc în DBL

First Minute

Loc în DBL cu REDUCERE 15%

până la 15.10

03.06, 10.06, 16.09

249 €

212 €

18.06, 24.06, 01.07, 08.07, 02.09, 09.09

349 €

297 €

15.07, 19.08, 26.08

374 €

318 €

22.07, 29.07, 05.08, 12.08

399 €

339 €

Reducere cazare ȋn cameră DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

10 €

Supliment SGL

90 €

Primul şi al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul şi al 2-lea doilea copil 2-13.99 ani plătesc fiecare 140 € transportul + taxe aeroport.

**Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.


 


TARIFUL INCLUDE

 

  • 7 nopți de cazare;
  • Bilet avion cursa charter;
  • Masa in functie de hotelul ales;
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
  • Asistență turistică locala*.

 

*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea,insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

 

 

 

Tariful nu include

 

  • Taxa aeroport 95 €/ pers;
  • Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Alte taxe si cheltuieli persoanale
  • Programe optionale
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de către client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație. Mai multe detalii ȋn agenție.

 

 


 

 


 

footer1