Home Balneo Litoral

             Hotel SEMIRAMIS**

Hotel SEMIRAMIS receptieHotel SEMIRAMIS SaturnHotel SEMIRAMIS camera

 

Pentru oferte sunati la tel:0723 533 152 sau e -mail nikostravel@yahoo.com" 

 

HOTELUL SEMIRAMIS este complet renovat in perioada 2016-2017, situat la 20m distanta de plaja cu nisip.

Dotări și servicii

Hotelul dispune de 5 etaje, 280 camere duble twin (paturile se pot uni), restaurant cu servire bufet suedez(mic dejun/ pranz/ cina), terasa, bar de zi, loc de joaca pentru copii, dus in partea laterala a hotelului (dinspre plaja), parcare gratuita (nepazita), internet wirelles, supraveghere video in incinta, instalatie detectare incendiu in hotel si restaurant, apa calda din sursa proprie. Nu se accepta animale de companie.

Dotari camere


Toate camerele sunt duble twin si sunt dotate cu: TV LED, aparate de aer conditionat, minibar (contra cost 10 lei/ zi), balcon, 2 pahare, foen, pui de perna, prosoape de plaja, scaune pe balcon, scrumiera.

Lista facilitati
  • Parcare
  • Restaurant
  • Aer Conditionat
  • Balcon
  • Minibar
Politica copii


COPII (in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta pana la 5 ani, cazati in camera cu parintii, beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, achita 50% din tariful de masa pranz si/ cina; copiii cu varsta 6-12 ani, cazati in camera cu parintii, beneficiaza de gratuitate la cazare, se achita pentru fiecare 50% din tariful de masa mic dejun, pranz si/ cina; copiii cu varsta 13-15 ani, cazati in camera cu patintii, beneficiaza de gratuitate la cazare, se achita pentru fiecare 100% din tariful de masa mic dejun, pranz si/ cina;

 

 

             disneyland                Israel 2020                      Egiptul Antic

footer1